Kebahagiaan Dalam Penyeksaan.

Adyn Adynda: How Zizan Razak inpires me
OMG he's so cute!

ASSALAMMU'ALAIKUM.


Okay, setelah 29 hari aku tinggalkan blog aku tanpa khabar dan derita, kini aku muncul semula untuk menghilangkan rasa rindu korang kat aku meng-update blog. *bunyi tepukan gemuruh

Lol aku demam sebenarnya. Lama sungguh aku terkangkang lepak kat rumah...*amik tisu lap hingus* *uhuk uhuk* Dan kini hobi aku menge-stalk Zizan. OMG OMG OMG <3 Akibat kedemaman kebatukan kehingusan aku ni, aku tak boleh nak keluar rumah. (puihh)

Sumpah bosan T_T So i've just made decision to purchase movie apa-apa kat TV. So the result........(tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) Aku purchase cerita KL Zombie. And hero dia Zizan Razak ni la. Cerita tu best (haha tak sabar nak kahwin) xD


"tumbukan hilang anak kembar a.k.a mandul" xD


Dialog yg paling aku sukaaa. Dan haritu sebelum cuti skolah ni aku tgk KL Gangster 2. Zizan pun berlakon. OMG he looks great with the tough guy (tak sabaq nak kahwin xD) *krik krik


*elephant* xD


So thats it! Kesimpulannya? Lol aku bersyukur walaupun aku tak berapa nak sihat akibat terjangkit Atiqah , i got my family beside meee. And i got my sister, brothers to be happy with me. *lap hingus

Best tak entry aku harini? Lol sorry bosan -.- K byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


ASSALAMMU'ALAIKUM.

3 comments:

  1. wee. done following :D http://snapanyway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete

Kata-katamu adalah semangatku.
Ceh.